maanantai 23. tammikuuta 2017

Asunto

En ole vielä kertonut mitään tarkempaa tarinaa tästä Irlannin asunnosta,  joten teen sen nyt. Asun siis kuuden henkilön asunnossa, joka sijaitsee Kilmurry-nimisessä kylässä kampuksella. Matkaa päärakennukselle on asunnolta arviolta reilun kilometrin verran. 


Kylässä sijaitsee oma (kallis) pesula. Lisäksi aivan asuntomme vieressä on iso urheiluareena, jossa on sali, ryhmäliikuntatunteja, uima-allas, sisäjuoksurata jne. Myös ulkona on juoksurata sekä tenniskenttiä. 

Asuntomme on kahdessa kerroksessa. Alhaalla on kaksi huonetta ja kylppäri, ylhäällä neljä huonetta, kylppäri ja keittiö/olohuone. Huoneet ovat pieniä, mutta eipä tässä hirveästi ole tavaraakaan mukana. 

Olkkarin seinällä on matikkaa.
Olohuonetta.
Keittiö.
Rappuset. Tykkään väristä!

Huone, jota en tosiaan jaksanut siistiä kuvan ottamista varten. :D

Siinäpä se meidän asumus nyt sitten on. Ei tämä kotioloja voita, ja todellakin kaipaan kunnon suihkua (meidän suihkusta puhuttaessa ei voi puhua suihkusta, vaan ennemminkin jostain vesinorosta), lämmintä makuuhuonetta (olkkarissa ja keittiössä on kyllä ihan lämmin), mikroa, jääkaappia, johon mahtuu tavaraa ja kello kymmenen hiljaisuutta :D Mutta huonomminkin voisi olla, ja sittenhän noita asioita osaa vaan arvostaa enemmän Suomessa. Mun kaikki kämppikset ovat kyllä ihan mahtavia tyyppejä, ja "kotona" on kiva olla. Saa olla omassa rauhassa, jos tahtoo, mutta saa myös juttuseuraa silloin, kun sellaista kaipaa. Mikäs sen mukavampaa!

4 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä kivalle! Etenkin kun vertaa niihin opiskelijakämppiin missä ite oon aikanaan asunu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan mukava tämä kyllä on, opiskelijakämpäksi. ;) Lämpö ja äänieristys ovat ne jutut, mitä eniten kaipaan, mut kaikkea ei voi saada. :D

   Poista
 2. Todella kiva päästä seuraamaan sun matkaa tätä kautta! Koita pysyä aktiivisena myös tällä blogin saralla, täällä halutaan kuulla susta ☺ Hyvin on tainnut alku lähteä käyntiin. Ja kyllä sä oot sosiaalinen, kun heti lentokoneesta löydät matkaseuraa! Aivan ihanan näköinen ympäristö siellä. Viihdyt varmasti hyvin ☺ Toivotaan, että tytöt ei ihan joka ilta biletä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ympäristö on kyllä hieno! Ja ihan mukavasti on tosiaan alku sujunut. Kämppiksetkin ovat vähän rauhoittuneet ekan viikon jälkeen. ;)

   Kiva, kun kommentoit! Koitan jaksaa kirjoitella tänne. Onhan näitä juttuja varmaan sitten itsekin kiva lukea myöhemmin.

   Poista